Λιποδιαλυτικά Χάπια – Οι Βασικές Λειτουργίες Τους [+Πρόταση Αγοράς]

Μπορείτε να κινητοποιήσετε το αποθηκευμένο λίπος, κάνοντας την σωστή επιλογή.

Στο σημερινό άρθρο θα σας δώσω πληροφορίες για τα λιποδιαλυτικά χάπια. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες και κυκλοφορούν σκευάσματα σε χάπια ή λιποδιαλυτικά ροφήματα. Συνήθως εφαρμόζονται παράλληλα με ένα πρόγραμμα διατροφής.

Κατά κανόνα, τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν κάποια ειδική φόρμουλα ή συστατικά που προωθούν την απώλεια βάρους από μόνα τους. Διάφορα λιποδιαλυτικά σκευάσματα ισχυρίζονται ότι παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς καμία αλλαγή στη διατροφή ή στον τρόπο ζωής.

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Μαγικά χάπια που λιώνουν το λίπος ενώ κάθεστε στον καναπέ, τρώγοντας την αγαπημένη σας πίτσα, δεν υπάρχουν. Καλό είναι να γνωρίζετε, πως το μεγαλύτερο βάρος για να πετύχετε μείωση της σωματικής μάζας, πρέπει να το δώσετε στη σωματική άσκηση και στον περιορισμό των ημερήσιων θερμίδων.

Ας εμβαθύνουμε λοιπόν το ζήτημα των λειτουργιών των λιποδιαλυτικών χαπιών και να αποκαλύψουμε την πραγματική τους απόδοση. Όλοι οι λιποδιαλύτες χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με τις λειτουργίες τους. Θα αναθεωρήσουμε τις δύο μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς ομάδες.

Πρώτη Κατηγορία – Έλεγχος Της Όρεξης

Αυτή η κατηγορία αφορά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να καταστέλλουν την όρεξη, να ελέγχουν την πείνα και να δημιουργούν το αίσθημα του κορεσμού κυρίως στις γυναίκες. Ωστόσο, δεν αποσκοπούν στην υποκατάσταση μεγάλου αριθμού θερμίδων, όπως τα ροφήματα με πρωτεΐνη. Γενικά, αν επιλέξετε συμπλήρωμα που καταστέλλει την όρεξη, δεν χρειάζονται πολύ σημαντικές αλλαγές στη διατροφή σας.

Πλεονεκτήματα

Ένα ποιοτικό προϊόν εξασφαλίζει τη μείωση της όρεξης με αποτέλεσμα την κατανάλωση λιγότερων τροφών. Μια τέτοια μείωση οδηγεί σε σταδιακή απώλεια βάρους.

Μειονεκτήματα

Δυστυχώς, αυτά τα προϊόντα δεν συνιστώνται για μακροχρόνια χρήση. Το σώμα εξοικειώνεται με μια κανονική δόση και ο εθισμός αναπτύσσεται. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να αυξήσετε τη δοσολογία για να έχετε αποτέλεσμα. Κάτι που φυσικά δεν πρέπει να γίνει, γιατί έτσι θα επιβαρυνθεί η υγεία σας.

Δεύτερη Κατηγορία – Λιποδιαλυτικά Χάπια ή Λιποτροπικά

Καταλαβαίνουμε πως η λειτουργία αυτής της κατηγορίας συμπληρωμάτων είναι να καίει το λίπος. Από την αρχή της χρήσης τους, θα αυξήσουν ελαφρώς τη θερμοκρασία του σώματος και θα επιταχύνουν το μεταβολικό ρυθμό, ώστε το λίπος να καίγεται και να αποβάλλεται ταχύτερα. Επίσης, οι αναστολείς λίπους που αναφέρονται στην κατηγορία αυτή, εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες.

Ένα καλό λιποδιαλυτικό ρόφημα, θα εμποδίσει τον οργανισμό να αφομοιώσει το λίπος και θα το αποβάλλει χωρίς να το στείλει στα λιποκύτταρα. Και οι δύο τύποι μπορούν να είναι αποτελεσματικοί αν ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως καταστούν επικίνδυνοι λόγω των ενεργών στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργικότητά τους.

Πλεονεκτήματα

Μεταξύ όλων των πιθανοτήτων, αυτή η κατηγορία μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί τη μείωση της σωματικής μάζας. Έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες για τις ιδιότητες αυτού του τύπου λιποδιαλυτικών προϊόντων, οι οποίες έδειξαν υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας στην απώλειας λίπους.

Επιπλέον, οι φυσικοί αναστολείς αποθήκευσης λίπους μειώνουν την αρτηριακή πίεση και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαβήτη.

Μειονεκτήματα

Δυστυχώς, τα περισσότερα προϊόντα καύσης λίπους είναι γεμάτα με διεγερτικά που μπορούν να βλάψουν το σώμα σας. Η κατάχρηση ή η ακατάλληλη χρήση αυτής της κατηγορίας οδηγεί συχνά σε ευμετάβλητες ανεπιθύμητες αντιδράσεις, όπως στομαχικά προβλήματα, διάρροια, ταχυκαρδία και αϋπνία.

Συνεπώς, θα ήθελα να σας τονίσω πως πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συμπληρωμάτων διατροφής για αδυνάτισμα και να ακολουθήσετε ακριβώς την ημερήσια δοσολογία. Να επιλέξετε κάποιο ποιοτικό προϊόν που να διαθέτει πιστοποιήσεις και να είναι κατάλληλο για την δική σας περίπτωση και φυσικά να το συνδυάσετε με υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση.

Μόνο αυτός ο συνδυασμός θα σας βοηθήσει να κάψετε όλο το περιττό λίπος και να απολαύσετε ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Μην ξεκινάτε ψάχνοντας λιποδιαλυτικά χάπια στα φαρμακεία. Φροντίστε να βάλετε γερές διατροφικές βάσεις και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Forskolin Active

Ψάχνετε τρόπους για να χάσετε βάρος και να κερδίσετε μια κομψή σιλουέτα;

Εκτός από την απώλεια βάρους, αυτή η προσέγγιση θα πρέπει να συμβάλλει και στη καλή λειτουργία του οργανισμού.

Έχετε ποτέ ακούσει για τη δίαιτα αποτοξίνωσης;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής που θα αφαιρέσει τις συσσωρευμένες τοξίνες από το σώμα σας και θα σας χαρίσει ευεξία και ενέργεια.

Μια δίαιτα αποτοξίνωσης περιέχει αποκλειστικά φυσικούς χυμούς, φρούτα και λαχανικά. Διαρκεί λίγες ημέρες και είναι αυτή που θα κάνει έναν γενικό καθαρισμό στον οργανισμό σας, εξαλείφοντας όλες τις ουσίες που είναι βλαβερές για την υγεία όπως λίπη, συντηρητικά και τοξίνες.

→  Το Forskolin είναι ένα συμπλήρωμα που υπόσχεται τα ίδια οφέλη με αυτή τη διατροφή. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Πηγές:

  1. Dangerous Thermogenic Supplements vs. Better Fat-Burning Options – Dr. Axe
  2. What Are The Risks Of Fat-burning Supplements That Contain Stimulants? – Sharecare

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.